Najnovšie recenzie zo sekcie Epilátory
- Ľahký
- Dizajn
- Tichý
- Bezbolestné
- Chýba v balení niečo na čistenie
IPL epilátor Braun Silk-expert Pro 5 PL5243 som si zaobstarala, pretože mi chĺpky rastú veľmi rýchlo a musím sa teda holiť často. Balenie obsahuje 3 hlavice, holítko a napájací kábel. Veľmi oceňujem, že sa prístroj sám prispôsobí farbe pleti, má tri režimy. Prístroj nie je príliš hlučný a ani pri jeho používaní nepociťujem bolesť. Zatiaľ som ho použila len 3x a mám pocit, že chĺpky rastú trochu pomalšie.
- jednoduchá manipulácia
- elegantný dizajn
- nástavce pre rôzne plochy tela
- taštička na cesty, kam sa zmestí celý výrobok
- rýchle výsledky
- trochu silnejšie záblesky, počas prvej aplikácie som použil slnečné okuliare
- na obrázkoch výrobok môže pôsobiť akoby bol bezdrôtový, ale nie je
Epilátor zatiaľ aplikujem po dobu 4 týždňov, s týždňovou prestávkou medzi aplikáciami a môžem povedať, že hoci som pri svojej pigmentácii kože a chĺpkov čakala rýchlejší efekt, som aj tak s výrobkom spokojná. Pred začiatkom používania som sa musela holiť každý deň, teraz mi po oholení vydržia nohy relatívne bez chĺpkov až 4 dni, čo je určite fajn a ušetrí to nejaký ten čas. Pri prvej aplikácii ma trochu štípala koža, ale druhá aplikácia už bola celkom bezbolestná. Tiež manipulácia so samotným epilátorom je pohodlná a účinná. Má 3 rôzne nástavce na rôzne časti tela, čo sa veľmi hodí. Intenzita zábleskov sa dá veľmi jednoducho nastaviť a je tiež dobre vybavený proti nechceným zábleskom - pokiaľ nie je celkom v kontakte s kožou, svietia bočné svetielka na červeno a bliknutie je možné až akonáhle tieto svetlá svietia na bielo.
Celkovo som s výrobkom veľmi spokojná a teším sa na ďalšie výsledky.
- zníženie hustoty ochlpenia
- po troch použitiach hladké nohy
- dizajn
- ľahké štípanie pri holení v podpazuší
IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL je naozaj šikovný pomocník na udržanie hladkej pokožky. Voľba padla na tento model kvôli hlavnej výhode, a to režimu, pri ktorom stačí podržať tlačidlo a pomaly prechádzať strojčekom po nohe, takže človek nemusí po každom prejdení manuálne stláčať a nemusí sa báť, že vynechá nejaké miesto. Bola som spočiatku skeptická, ale strojček ma príjemne prekvapil, po prvom použití znížil intenzitu rastu chĺpkov a po treťom použití mám už hladké nohy - porovnanie na fotografiách. Používanie na nohách je bezbolestné, len je cítiť zápach spáleniny. Pri epilácii podpazušia odporúčam počkať do druhého dňa po holení, keď som sa holila žiletkou a hneď potom použila epilátor, dosť to štípalo pri každom záblesku. Pri podpazuší je výsledok trochu horší, chĺpky zatiaľ po troch použitiach stále tvoria "strnisko", ale hustota sa zmenšila, takže efekt tam je. Za mňa môžem strojček odporučiť, aj keď som mu spočiatku až tak nedôverovala, účel naozaj plní.
- jednoduchosť použitia
- skutočne funguje
- pomerne vysoká cena aj so zľavou
Dostala som možnosť vyskúšať epilátor Braun Silk-expert Pro 5 PL5243. Bola som nadšená, nakoľko to bol moc dlho môj sen. Za dobu testovania som prístroj použila dvakrát. Prvýkrát som si prečítala manuál, aby som nič nepokazila. Už po prvom použití sa rast spomalil. Nohy som mala hladké bez chĺpkov štyri dni, potom som si všimla, že trochu narástli. Avšak nie, tou rýchlosťou ako predtým. Po týždni som epilátor znovu použila a celý týždeň som ich mala ako bábätko. Teraz použijem tretíkrát, po dvoch týždňoch od posledného použitia. Vyzerá to, že chĺpky začínajú stagnovať a proste sa na niektorých miestach neobjavujú, na iných sa spomalili svoj rast.
- Rýchle doručenie
- Nemám nič čo by sa mi zatiaľ nepáčilo
Veľmi jednoduché použitie a vysvetlenie podľa návodu prístroj je ľahko ovládateľný v krásnom puzdre. Holenie je jednoduché a som veľmi spokojná s výsledkami holenia a pokožka je krásne hladká a s menšou hlavicou je ľahké holenie aj v podpazuší. Tento výrobok vrelo odporúčam.
- zatial vsetko ok
- účinok
- dizajn
- tichý
- dva šetrné režimy
- zbavenie sa chĺpkov na dlhú dobu
- rýchlosť používania
Epilátor je trochu náročnejší na prvé použitie. Chvíľu trvá, kým sa s ním človek naučí, ale potom je obsluha bezproblémová. Po niekoľkých použitiach môžete vidieť výsledok. Chĺpky rastú menej, ale po dlhšom čase bude výsledok ešte lepší. Zatiaľ som s výrobkom veľmi spokojná. Páči sa mi aj vzhľad výrobku, nie je ťažký. Najlepšie je, že nemusíte nastavovať intenzitu zábleskov, ale prístroj si ich určí sám. Má vysoký počet hlavíc a to všetko vo veľmi peknom puzdre, ktoré sa zmestí kamkoľvek.
- Vzhľad
- Puzdro
- Nadstavce
- Účinky nie sú vidieť hneď ;)
IPL epilátor sa mi páči pre svoj vzhľad, kde je naozaj elegantný pre svoju bielo-zlatú farbu. Kábel je dostatočne dlhý a tak je manipulácia a použitie možné takmer kdekoľvek. Prístroj je veľmi tichý. Skvelé je na prístroji je, že rozpozná farbu plati a tak sa prispôsobí aj intenzita a sila záblesku. V neposlednom rade oceňujem elegantný obal, do ktorého sa zmestí všetko príslušenstvo a to vrátane vymeniteľných nadstavcov.
- rýchlosť výsledkov
- jednoduchosť používania
- nepríjemné na oči
Tento prístroj má pomerne jednoduchú obsluhu a je príjemný do ruky. Prekvapili ma pomerne rýchle výsledky. Už po pár použitiach je pokožka dlhšie hladká a je na nej viditeľne menej chĺpkov, ale pre úplné zhodnotenie to chce určite trvá dlhšie, avšak zatiaľ som veľmi spokojná. Aplikácia môže na niektorých miestach mierne bolieť, ale napríklad v porovnaní s klasickým epilátorom, ktorý chĺpky vytrháva, je to veľmi zanedbateľné a aplikácia je teda úplne v pohode. Trochu nepríjemné môže pôsobiť skôr neustále blikajúci laser, ktorý je pre oko dosť drsný, ale možno pomôžu nejaké ochranné okuliare.
S produktom som maximálne spokojná, už po prvých dňoch používania sú vidieť pekne výsledky. Skúšala som zatiaľ len hornú peru, ale chystám sa ešte na nohy a podpazušie. Mám tmavé chĺpky a po používaní sú jemnejšie a je ich teda o dosť menej. Som nadšená.
- Rýchlosť
- Jednoduchosť
- Taštička
- Občasné, normálne, jemné krátke pálenie po aplikácii
IPL Braun som dostal rýchlo. Dosť Dlho som sa odhodlávala, pretože mám na sebe tetovanie. Ale nakoniec som objednala a neľutujem. Miestam s tetovaniami sa vyhýbam a inak som spokojná. Rýchle pochopenie podľa manuálu a na druhýkrát už lepšia manipulácia s prístrojom. Funguje, už zaznamenávam zmenu, ale u každého to bude iné.
- výrobok je veľmi účinný a príjemný pri odstraňovaní chĺpkov
výhoda
praktickosť
- trvalé riešenie
- bez bolesti
- moja pokožka nebola taká hladká snáď nikdy
- používam aj na tvár a super
- pohodlné a rýchle používanie
Reakcia značky TrueLife
děkujeme Vám za recenzi, vážíme si času který jste jí věnoval. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým TrueLife
- dva režimy
- možné použiť na všetky časti tela
- LCD dotykový displej
- pôsobí priaznivo aj na omladenie pokožky
- Viditeľne výsledky už po prvom použití
- 2 nastavce aj na tvar
- Už po prvom týždni boli viditeľné výsledky.Skvelá vec.Odporúčam
- Krátky kábel
Skvelý prístroj.Dúfam že sa nádstavce dajú objednať aj samostatne.Kto má svetlú pokožku a tmavé hrubé chĺpky tak určite je to tá najlepšia voľba.Nadstavec na omladenie pleti tiež odporučam.Skvelá vec
Reakcia značky TrueLife
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým TrueLife
- kvalitné, lahké a je aj svetielko
- Robí to na čo je určený
- Cena v akcii
- rýchly
- ľahký do ruky
- jednoduché použitie
- pekný dizajn
- asi nie každému zafunguje, ale to nie je chyba výrobku
som milo prekvapená zo značky Concept . vyskúšala som viaceré ipl epilátory napr. rowentu a tento je TOP hlavne pre rýchlosť použitia. zatiaľ najlepší ipl epilátor. či budú výsledky uvidíme, to závisí asi na type pokožky, ale ako výrobok je to fajn.
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »