Najnovšie recenzie zo sekcie Epilátory
- Praktické puzdro
- Nastavuje sa sám
- Účinný
- 2 a 2 rovnaké hlavice
Epilátor Braun PL5347 IPL používam 3 týždne. Mám tmavšie chĺpky, takže je pre mňa ideálny. Používam podľa návodu 1x týždenne a po 3 použitiach už vidím požadované zmeny :) Epilátor nie je potrebné zložito nastavovať, stačí priložiť a prístroj sa sám prispôsobí farbe pokožky. Môžete si nastaviť šetrný režim alebo režim s rýchlymi zábleskami. Pekný dizajn, dobre ovládateľný, 4 náhradné hlavice a praktické puzdro.
- Jednoduché použitie
- Krásny dizajn
- Ľahký prístroj
- Žiadna bolesť
- Super puzdro na prenášanie
- Investícia, za ošetrenie v salóne by som zaplatila oveľa viac
- Vysoká cena, ale stojí za to :)
Epilátor Braun je naozaj skvelý prístroj, som z neho nadšená! Použitie je absolútne bezbolestné a hlavne jednoduché, prístroj si sám všetko nastaví a vy už len v kľude môžete jazdit po pokožke :) Zatiaľ prístroj používam len krátko, ale aj tak sú už vidieť výsledky - chĺpkov mám menej a pomalšie rastú. Už sa teším na dlhodobé výsledky. Prístroj je zabalený v krásnom luxusnom puzdre, na výber sú 3 hlavice.
- prispôsobenie pleti
- nastavenie intenzity
- nástavce
- naozaj funguje
- dlhý kábel
- záblesky sú nepríjemné pre oči
IPL epilátor som si zamilovala na prvý pohľad, už dlho som po ňom pokukovala. Po rozbalení na mňa vykukla pekná malá taštička, ktorá umožňuje po každom použití IPL do nej uložiť aj so všetkým vybavením. Prvé použitie som sa bála, že to bude zložité, ale osvojila som si to a potom už ďalšia aplikácia bola hračka. IPL je ľahký, dobre sa drží. Aplikácia je bezbolestná. Len čo by som vytkla, že záblesky sú dosť nepríjemné pre oči. Čo oceňujem je, že sa prispôsobí farbe pleti. Dá sa nastaviť rôzna intenzita, čo ocenia najmä začiatočníci a menšia intenzita je vhodná na citlivé miesta, kde by to bolo aj viac citlivé. Teraz už k samotným dojmom a tie sú veľmi kladné! IPL som použila zatiaľ len 4x a na mnohých miestach mi už nerastú chlpy a inde rastú pomalšie. Bude to chcieť viac aplikácií, ale som nadšená, v lete to naozaj ocením. Teraz som si musela v lete holiť nohy1x za 2, 3 dni a takto budem mať pokoj :). Takže IPL odporúčam určite všetkým, kto o ňom premýšľa.
- Balenie
- Že sú 2 Hlavice
- Jednoduchá manipulácia
- Záblesky
Epilátor je účinný. Manipulácia je jednoduchá a všetko ide relatívne rýchlo. Boužel záblesky ktoré vydáva sú veľmi výrazné až nepríjemné. Páčilo sa mi že je všetko krásne zabalené v peknom puzdre a milé bolo že je súčasťou balenia žiletka. K baleniu patria 2 hlavice kde výmena je jednoducha a je krásne popísané na čo ktorá hlavica slúži
- Praktické puzdro
- Dizajn
- Jednoduchosť používania
- Užívateľsky prívetivý
- Prispôsobí sa pokožke
- Žiletka je súčasťou balenia
- Vysoká cena
- Vyžaduje si to trpezlivosť
- Nemožno použiť na celé telo
- Nutnosť oholenia pred použitím
Tento IPL epilátor je v peknom pevnom puzdre, v ktorom sú uložené všetky náhradné hlavy, kábel a holiaci strojček. Dizajnovo podarený kúsok.
Vzhľadom na premyslenú kúpu som už mala veľa informácií, a tak ma neprekvapilo, čo mnohých používateľov. V reklame to totiž pôsobí, že ho môžete používať naozaj na celé telo. Bohužiaľ to tak nie je - nesmie sa používať na intímne partie, bradavky, u mužov na oblasť brady atď.
Prístroj je užívateľsky veľmi prívetivý. Nemusíte nič zložito nastavovať, sám sa prispôsobí farbe pleti. V podstate ho len zapnete, držíte tlačidlo a pomaly prechádzate po koži.
Smie sa používať na danú oblasť 1× týždenne. Ja mám za sebou zatiaľ 3 aplikácie na nohy a podpazušie. Mám dojem, že chĺpky rastú pomalšie a sú slabšie, miestami ich je menej. Aby som však mohla objektívne zhodnotiť, asi by som musela napísať recenziu po dlhšej dobe používania. Skutočne dúfam, že docielim hladkú pokožku bez potreby neustáleho holenia. Ak bude účinný na nohy a podpazušie, plánujem ho používať viac.
- rýchlosť a jednoduchosť používania
- dizajnovo vydarený produkt
Keďže mi po 30 rokoch používania depilátora začali rásť chĺpky, musela som hľadať nové riešenie - žiletka nie, vždy sa porežem :-) A IPL epilátor sa mi zdal ako dobrá voľba. Je drahý, ale vyzerá krásne a teraz overujem funkčnosť. Je zabalený v krásnom puzdre a má 4 hlavy, ktorými si pohodlne epilujete celé telo. Páči sa mi rýchlosť používania - po troche cviku dokážem celé telo " prejsť " za cca 10 min.
- Balenie
- Zatiaľ som na nič neprišla
Epilátor Braun používam zatiaľ krátko, urobila som zatiaľ len asi štyri ošetrenia, ale už teraz vidím, že chĺpky rastú pomalšie, úbytok chĺpkov som zatiaľ nepostrehla. Použitie je jednoduché, prístroj sa sám prispôsobí farbe pleti, iba intenzitu záblesku si nastavujete tlačítkom. Aplikácia je jednoduchá a bezbolestná
- jednoduchá manipulácia
- viacero hlavíc rôznych veľkostí
- rýchlosť záblesku
- výrobok spĺňa to, čo sľubuje
- praktické a pekné puzdro
- lacnejší ako konkurencia
- nemusím sa holiť každé dva dni
- cena, ale aj tak stojí za to
- na najsilnejšom režime trochu štípe
S Braun IPL som už mala skúsenosti a novšia verzia ma len utvrdila v tom, že to bola skvelá investícia, používa sa veľmi jednoducho a táto rada "bliká" oveľa rýchlejšie ako cca 2 roky staršia verzia. Epilácia takmer celého tela je hotová za cca 20 minút. Už po prvom použití je vidieť spomalenie rastu chĺpkov o tretinu, pri treťom použití už vidno miesta, kde chĺpky vôbec nerastú.
- pekný dizajn
- pri použití na nohách bezbolestný
- tichý
- jednoduchá manipulácia
- kúpna cena vyššia
Pekné balenie, praktické na cesty, pekný dizajn a príjemné držanie prístroja, nešmýka sa. Pri používaní je cítiť len bezbolestný hrejivý pocit a aplikácia je s ním veľmi jednoduchá. Ďalšou výhodou je, že pri podržaní tlačidla je ožarovanie trvalé. Po prvom použití rastú chĺpky pomalšie, ale chce to dlhšiu dobu na testovanie.
- Vzhľad
- Rýchlosť používania
- Veľký počet hlavíc
Epilátor ma prekvapil už pri rozbalení, krásnym puzdrom na uskladnenie a prenášanie kdekoľvek. Používam ho 3 týždne a už sa začínajú prejavovať prvé výsledky, chĺpky miznú a už toľko nerastú. Rýchlosť zábleskov pri pomalom ťahaní po pokožke je veľmi rýchla. Pri bolestivejších zábleskoch prepínam na jemnejší režim, ktorý nepáli.
- Dizajn, balenie
- Manipulácia
- Bezbolestná epilácia
- Vyššia, ale opodstatnená cena
Zariadenie sa veľmi ľahko používa. Buď jednotlivé záblesky, alebo pri trvalom stlačení každé cca 2 sekundy, ideálne pri použití na nohách. Priložením na pokožku sa zanalyzuje odtieň pokožky a podľa toho sa určí sila záblesku. Epilácia je bezbolestná, účinky na nohách sú viditeľné už po 2 použitiach. Veľkosť prístroja je primeraná, ľahko sa s ním manipuluje.
- trhanie nie je bolestive
- pekne balenie
- viac nadstavcov
- zatial som nezistila
- účinnosť
- bezbolestné
Epilátor používam 4. týždňom a hoci som tomu neverila, naozaj už po tejto dobe je vidno rozdiel. Prístroj je dizajnový, ľahký a dobre sa drží. Celý proces je rýchly a skoro bezbolestný. Celé balenie, ktoré som si zakúpila je veľmi pekné. Taštička sa mi moc páči a žiletka je príjemný bonus.
- Rýchlosť
- Výber hlavice
- Intenzita
- Nič
Doteraz som sa vždy len depilovala a trvalo mi to asi trištvrte hodiny, nehovoriac o bolesti. Zo začiatku som mala obavy, ako to bude fungovať, či to nebude veľmi bolieť, ale úplne zbytočne, bolesť je nulová a za 10 minút aj s holením je hotovo. Navyše je v krásnom koženom puzdre.
- Balenie a praktický pekný obal
- Pekný dizajn epilátora a príjemné držanie v ruke
- Rôzne nadstavce
- Jednoduché ovládanie
- Funkciu prispôsobenia pleti nie je možné hodnotiť
- Po 4 týždňoch výsledky stále len málo viditeľné
IPL epilátor som vyskúšala prvýkrát. Na začiatku som bola trochu zmätená popisom, ako s prístrojom pracovať, v realite je to však naozaj jednoduché a zvládne to naozaj každý. Epilátor prišiel v naozaj peknom a praktickom puzdre. Mám 3 rôzne nástavce, v skutočnosti používam len dva, ten najväčší je pre mňa príliš veľký, pretože som pomerne drobná, je naozaj ľahké ich vymeniť.
Intenzitu si vždy nastavujem podľa oblasti, v podpazuší aj na nohách však je možné zvládnuť aj tu najvyššiu, len to trochu štípe. Všimla som si, že ak používam najvyššiu intenzitu a zároveň posuvný režim s rýchlymi zábleskami akékoľvek nepríjemné pocity so štípaním zmiznú.
Po používaní som nemala akékoľvek začervenanie na pleti, za čo som bola rada.
Ako mocefektívna je funkcia prispôsobenia pleti nemôžem úplne ohodnotiť. Nevšimla som si, že by bola naozaj efektívna alebo, že by používanie IPL nejako ovplyvňovala.
- Praktické balenie
- Dosť nástavcov
- Detekcia odtieňa pleti
- Nemám čo vytknúť
Za mňa super, nádherný béžový úložný box a celkovo sa mi páči dizajn.
Jednoduché a rýchle zaobchádzanie. Som veľmi spokojná. Myslím, že vidím výsledky po menej ako mesiaci, čo je super.
Používam niekedy ráno niekedy večer pri tv. Na záblesky si za chvíľu zvyknete,s rýchlym režimom je to ešte jednoduchšie.
- Rýchlosť použitia
- Dva šetrné módy
- Funkčnosť
- Elegantné balenie
IPL epilátor ma veľmi príjemne prekvapil, blikanie nebolí, pretože prístroj kontroluje farbu pleti a podľa toho upravuje intenzitu. Na citlivejších miestach ale radšej používam šetrný režim.
Súčasťou výrobku sú ďalšie dve hlavice, tá menšia je praktická na oblasť fúzov, podpazušia alebo oblasti bikín, väčšiu hlavicu bohužiaľ nevyužijem, na moje nohy je až príliš široká.
Rozhodne oceňujem aj holiaci strojček v balení. Po troch použitiach vidím prvé výsledky, chĺpky rastú oveľa pomalšie a začínajú sa objavovať holé miesta.
- je ľahký
- ergonomický
- rýchly
- jednoduché používanie
- silné záblesky vysielané mimo prístroja
Pekný dizajn, dobre sa drží v ruke aj v rôznych polohách, nekĺže v ruke, dobre prilieha k rôznym častiam tela. Výmenou nástavcov sa dá ešte viac prispôsobiť rôznym častiam tela, ale mne stačí jeden nástavec na nohy, triesla a podpazušie.
Epilátor je použiteľný len s pripojeným káblom do elektrickej siete. Nijako to ale neobmedzuje používanie, kábel je dostatočne dlhý a pružný, nepletie sa pri epilácii.
Prístroj má možnosť nastavenia rôznych režimov, ale prístroj si volí intenzitu svetla automaticky a do procesu tak nemusím zasahovať. Epilácia je rýchla, bezbolestná, bez začervenania pokožky.
Puzdro vyzerá luxusne, je praktické, má oddelené priehradky na jednotlivé časti prístroja. Puzdro je väčších rozmerov, ale keďže ide o prístroj, ktorý sa používa s väčším časovým rozostupom, doma, nikam sa s ním necestuje, tak to nijako nevadí.
Ako negatívny faktor používania hodnotím len pomerne silné svetelné záblesky, ktoré sa šíria aj mimo depilovanú časť pokožky. Sú pomerne nepríjemné pre oči.
- úbytok chĺpkov
- relatívne rýchle
- nepríjemné štípanie po záblesku, najmä v podpazuší nie je príjemné
- dokázala by som si predstaviť lepšie riešenie kábla
- vyššia kúpna cena
- záblesky
Epilátor používam zatiaľ 1 mesiac 1x týždenne a začínam pozorovať na niektorých miestach úbytok chĺpkov.
Zo začiatku som si musela zvyknúť na nepríjemné štípanie pri záblesku, ale už som si zvykla. Samotný záblesk je naozaj intenzívny a je náročné sa dívať mimo neho a zároveň stroj správne držať.
- obal
- funkčnosť
- praktickosť
- efektívny účinok
- dlhotrvajúci účinok
- jednoduché používanie
- nenašla som nič
Tento zázrak od značky Braun IPL epilátor si praje každá žena mať. Produkt je v koženkovom puzdre, kde sa nachádzajú 3 rôzne hlavice, ďalej žiletka,napájací kábel a návod. Používanie je veľmi jednoduché a zvládne ho úplne každá žena aj muž. Zapojí sa kábel a zmáčkne akékoľvek tlačítko na prístroji. Diódy sa raz rozsvietia a spustí sa ventilátor. Následne sa prístroj priloží na vopred oholenú časť tela ktorá sa bude epilovať !!! Stlačí sa tlačítko a začne sa snímať farba pokožky a epilátor sám zistí či je pokožka vhodná alebo nie a zvolí intenzitu svetla. Sú dva typy epilácie kĺzanie alebo pulzovanie. ja som si zvolila kĺzanie zdola nahor a zakaždým to oblikne časť pokožky . Ja som nohy , podpazušie,ruky a oblasť bikín robila asi 3 hodiny kompletne. Určite odporúčam prejsť niekoľkokrát po sebe časti tela. Po prvom použitím mi to asi týždeň, kedy som Videla určité miesta bez chĺpkov. Stroj užívam skoro mesiac a je naozaj poznať že prístroj funguje.určite som odporučila mamke a blízkym kamarátkam.
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »