Najnovšie recenzie zo sekcie Epilátory
- vhodné aj pre chlapov
- používam hlavne na podpazušie a za mňa funguje
- použitie zvládne každý, návod je easy
- časovo nenáročné
Tým TrueLife
Mám už druhú letnú sezónu a tento produkt milujem..cenovo je to výhodné a dlhotrvajúci účinok. Nebolí a zároveň funguje. Kompaktná manipulácia.
- nadčasový produkt
- trošičku cítim aplikáciu ale v zásade nebolí
- dlhotrvajúce výsledky
- cenovo dostupné
- rýchly
- dizajnový
IPL E5 je veľmi ľahko použiteľný produkt s intuitívnym ovládaním. Je to efektívne a rýchle riešenie na odstránenie chlpov doma.
Tým TrueLife
Truelife Belle IPL E5 je vynikajúci produkt, ktorý ponúka skvelú hodnotu za peniaze. Použila som ho na celé telo a som nadšená z výsledkov. Dobrý do ruky.
Mám veľmi svetlú pokožku a tmavé chlpy, ale Belle IPL E5 to zvláda dokonale. Výsledky sú viditeľné a ja sa cítim oveľa sebavedomejšie.
- pekný vzhľadovo
- jednoduchá obsluha
Mám veľmi jemnú pokožku a obávala som sa, že IPL by mohol byť príliš drsný, ale Belle IPL E5 Truelife je prekvapivo jemný a účinný.
- podla mna lepsia volba ako Philips
- jedinu nevyhodu vnimam, ze je nutne to mat v eletr.sieti...co je podla mna aj tak lepsia volba, ako akumulator
Max spokojnosť, akurát nedržať pridlho na nabíjačke - moja chyba - prebila sa batéria/zoskratoval. Preto som si objednala nový
- mám to od ségry, ktorá to doma vôbec nepoužívala s tým, že je lenivý
- mám radosť že mám zadarmo tento vymakaný produkt
- na leto som plne pripravená , funguje a chĺpky rastú fakt pomaličky
Tým TrueLife
Funguje ako má. Životnosť sa ešte len ukáže. Cena relatívne vysoká aj pri základnej verzii, ale na trhu v obdobných produktov jedna z najnižších.
Spracovanie OK, vyzerá pekne, schválne sme vyberali prístroj do siete. Trochu sa mi zdalo, že bolo cítiť spálené chĺpky, ale minimálne a neviem, či sme boli správne predoholení pred použitím, takže to určite neuvádzam ako nevýhodu. Máme z neho radosť, snáď bude slúžiť.
Tým TrueLife
Zatiaľ som s týmto epilátorom absolvovala tri epilácie, a už druhýkrát som si všimla, že na niektorých miestach chĺpky nerástli. Naozaj teda funguje, aj keď je epilácia celkom zdĺhavá, ak ju chcete urobiť poriadne. Epilátor som používala zapojený do zásuvky, takže výboje sa znova nabíjali celkom rýchlo. Určite budem používať aj ďalej.
Tým TrueLife
Za túto cenu perfektné....bolí ma to trošičku v podpazuší, ale dá sa to vydržať
S výrobkom som inak úplne spokojná. S epiláciou nie je žiadny problém. Jedným ťahom naozaj nepoberie všetko, ale ruky mi neupadnú. Navyše cena so zľavou je viac ako ideálna :)
Už po dvoch ošetreniach vidím výsledky (chĺpky rastú asi o 30% pomalšie alebo vôbec).
Pohodlné držanie prístroja je plus. Hodí sa hlavne na leto ..super aj ako darček.
Chĺpky po ošetrení miznú a zvyšné rastú pomalšie
Produkt patrí medzi lacnejšie vybrala som si ho na základe recenzií. Bezbolestné použitie, cena zodpovedá kvalite. Je vhodný pre všetkých, ktorí sa chcú zbaviť nežiaducich chĺpkov, dá sa použiť aj na tvár.
Tým TrueLife
- nedráždi pokožku , žiadne začervenanie
- jednoduchý manuál .. pochopí každý ako na to
- na všetky možné partie tela
- výsledky sa dostavujú
- ušetrím dlhodobo peniaze za bežné žiletky
Skvelý na chĺpky na brade a vhodný aj pre mužov samozrejme. Bol to darček a obdarovaný je spokojný a plne využíva...beriem teda za spokojnosť:)
Tým TrueLife
- výhodná investícia...možnosť používať roky
- verím že vydrží, mám ho už rok a nedám si dopustiť
- už som vo fáze, že mi stačí aplikovať raz za mesiac dva, čo je top
Tým TrueLife
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »