Najnovšie recenzie zo sekcie Epilátory
- Cena kvalita prevedenie, snura nieje napevno
Braun Face 830 som veľmi spokojná.
- jednoduché ovladanie
- Som velmi spokojna
- Takmer bezbolestna epilacia, oproti staremu epilatoru
- Masazny system je super
- Moznost ppuzit vo vode. Parada!!!
- Pekny dizajn a puzdro
- Vela nastavcov
Som rada, ze som sa rozhodla prave pre tento produkt. Rozhodla som sa na zaklade recenzii. Je super, ze ma svetielko acmasazny system je fakt bomba. Pekne nohy masiruje a z vane som vysla uvolnena ako z masaze. Odporucam vsetkymi 10. Je sice drahsi oproti inym ktore su na trhu, ale stoji za tu cenu.
Dobre sa s ním pracuje. Lepšie padne do ruky. Mala som možnosť vyskúšať aj Phlips a ten bol zbytočne veľký. Obrovská výhoda je, že má program automatického spušťania svetla, nemusíte to zakaždým stláčať.
- Rychla epilacia
- Tichsi
- Nabity akumulator vydrzi epilaciu noh, aj podpazusia a stale nebol vybity
- V minulosti som mala epilator aj inej znacky PA,avsak tento viac vibroval ako epiloval,nevedel zachytit chlpky.Tento model a hlavne tejto znacky uzasny,mega rychla epilacia a zachyti fakt kazdy chlpok
- Svetielko celkom dobry napad,len skoda,ze sa neda vypnut,nie vzdy potrebny
- Sirsia hlava epilatora
- Neda sa vypnut svetielko,a tym zrejme zbytocne vybija akumulator
Ak vybrat epilator, tak len tejto znacky, nikdy nesklamal. Tento model vhodny pre tych, ktori nepotrebuju nadstavec na holenie, masaz
- Použila som len raz, výsledky neviem ešte posúdiť. Pekný dizajn, výborná manipulácia, praktické cestovné balenie.
- jednoduche a bezbolestne pouzivanie, lajlacnejsia cena v porovnani s inymi eshopmi
- ešte neviem
- Rýchle ošetrenie tela oproti Lumee
- Nehuči
- Pekne spracovanie
- Velkost akurat do ruky
- Ma viac impulzov ako konkurencny produkt od Phillipsu, lahka manipulacia, rychle posuvanie
- Dve hlavice
- Senzor pokozky
Zatial som nenasla, mozno len to, ze je iba na kabel
- Ľahký, dobre ovládatelný
- Výkonný
- Automatické nastavenie
- Cestovné púzdro
Zariadenie predčilo moje očakávania a som nadšená jeho výsledkami. Pre mňa je to najmä rýchlosť a je minimálne 5-krát rýchlejší ako môj starý od spoločnosti Philips. Kĺzavá funkcia sa ľahko používa, stačí podržať spúšť. Aj keď stlačíte spúšť kúsok po kúsku, je spoľahlivý a pripravený, žiadne nekonečné čakanie a opätovné načítanie. So svojimi 400 000 svetelnými impulzmi je tiež výrazne efektívnejší. Zariadenie má 3 úrovne intenzity. Zariadenie odporúčame s čistým svedomím.
- Beauty set
- Vodotesný
- Cestovné púzdro
Myslím si, že súprava je skvelá, obzvlášť ma zaujala všestrannosť a úplne flexibilná hlava epilátora, zaručuje dôkladný výsledok. Chĺpky po niekoľkých týždňoch dorastú oveľa menej ako pri holení a máte viac pokoja;) Od ťahania odvádzajú pozornosť aj masážne valčeky. Malé svetlo na prístroji je pre mňa skvelým doplnkom. Čistiacu kefu používam takmer každý deň. Skvelé zariadenie, všestranná a kvalitná prezentácia! Áno, tento výrobok by som odporučil ostatným.
- 300.000 zábleskov
- prispôsobí záblesky farbe pokožky
- na kábel
- účinný, bez bolesti
- dobre padne do ruky
- výborne sa drží v ruke
- nadstavec na tvár
Krásny, účinný, ľahký, bezbolestný, prevádzka na kábel, dobre padne do ruky, záblesky sa automaticky prispôsobujú farbe pokožky – nemusím nič nastavovať, dá sa použiť na celé telo, má nadstavec na tvár a môžem použiť aj nastavenie – jemné. Som veľmi spokojná.
- 300.000 zábleskov
- SensoAdapt - prispôsobí záblesky farbe pokožky
- Prevádzka na kábel
- Výborne sa drží v ruke
- Rýchly, účinný, bez bolesti
Moja sestra už dávno túžila po IPL, tak som jej ho kúpila. Konzultovala som to s kamarátkou a som rada, že to bol práve Braun. Je ľahký, pekný a hlavne je na kábel, čo je pre moju sestru dôležité. S technológiou Senso Adapt nemusí porovnávať farbu pokožky, ale pekne sa intenzita záblesku prispôsobí. Používanie je veľmi jednoduché a je účinné. Už po pár použitiach chĺpky zredli a rastú pomalšie. Na tvár používa ručne nastavenú jemnú intenzitu. Používa ho na celé telo a je spokojná.
- Je to beh na dlhú trať, ale prvé pocity fajn
- Neobsahuje presnú hlavu
velmi dobrá pedikúra. výkonný, bateria vydrží dlho nabitá.
- Vodotesný
- Bezkáblová prevádzka
- Dobré príslušenstvo
- Cestovné púzdro
Skvelý epilátor, ktorý dokáže nielen epilovať, ale aj skracovať a holiť. Samozrejme, v tomto Beauty sete máte všetko na ošetrenie celého tela. Vďaka vodotesnosti to zvládnete aj v sprche a vo vani. Považujem to za oveľa znesiteľnejšie. Skvelé je, že ho môžem používať bez kábla. Je to skutočný všestranný pracovník a tiež ho absolútne odporúčam niekomu, kto je relatívne odolný voči bolesti.
- Na kábel
- 2 rýchlosti
- Svetielko
- Holiaca hlava so zastrihávačom
Fajnový epilátor s holiacou hlavou. Na nohy aj ruky v pohode zvládam vytrhávanie, no na bikiny a podpazušie holenie. To si netrúfnem vytrhávať. Tento epilátor je super, pretože je na kábel. Ja nie som práve tá, ktorá si takéto veci plánuje. Takže zmyslím si, vezmem a epilujem. Páči sa mi hlava a jej drobné bodliačiky, s nimi je to trhanie príjemnejšie. Na holiacej hlave je aj zastrihávač, takže chĺpky si viem aj skrátiť. Pokožka je bez podráždenia a upravená tak ako sa práve cítim. Spokojnosť
- Na kábel
- 2 rýchlosti
- Svetielko
- Holiaca hlava so zastrihávačom
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »